MOERBEI DOET – Sociaal betrokken

MOERBEI DOET” is onderdeel van De Moerbei als dagbesteding werkplaats. Veel deelnemers vinden het leuk om iets terug te kunnen doen. Met Moerbei Doet ga je met een klein groepje naar een locatie buiten onze stichting om daar iets voor anderen te kunnen betekenen. De ideeën hiervoor zijn heel uiteenlopend, van een middag meehelpen in een dierenasiel tot een leuk uitje voor ouderen mogelijk maken. Het doel is laagdrempelig ervaring opdoen, uit je bubbel komen, mensen helpen, interesses ontdekken, betrokkenheid creëren en zeker ook plezier maken!

Als sociale werkplaats vervullen we niet alleen een sociale rol, maar dragen we ook bij aan een waardevol maatschappelijk doel. Onze impact reikt verder dan de werkplaats zelf, en we streven naar een inclusieve sfeer waar diversiteit en individuele groei centraal staan. Ontdek MOERBEI DOET, waar betrokkenheid en socialiteiteit samenkomen in prachtige contacten en blije gezichten!

Wil jij meer sociaal betrokken zijn?

Wil jij deelnemen aan MOERBEI DOET? Sociaal betrokken zijn? Dat kan! Meld je dan nu aan als deelnemer!

Wilt u iemand inschrijven?

Heeft u al contact met ons gehad? Dan ontvangen wij graag uw aanmelding voor uw cliënt.

Over De Moerbei / MOERBEI DOET

MOERBEI DOET is onderdeel van De Moerbei. De Moerbei valt onder Stichting Villa Boerebont. De Moerbei is een hulporganisatie voor jongeren en volwassen en biedt dagbesteding & activering aan wie die het nodig heeft. Onder professionele begeleiding nemen onze deelnemers deel aan mooie projecten, werken ze aan hun vaardigheden en helpen wij ze stap voor stap hun persoonlijke doelen te behalen. Wij zetten de deelnemers weer in hun kracht door structuur te bieden, te zorgen voor zingeving en het uitbreiden van sociaal contact.