BRAVOER – T-shirts/kleding bedrukken

Onze creatieve werkplaats “BRAVOER” is onderdeel van De Moerbei als dagbesteding werkplaats. Wij leren deelnemers hun eigen creatieve idee uit te werken tot draagbare mode, zoals T-shirts en hoodies. Ze gaan aan de slag met het ontwerpen van een tof design en dit vervolgens op de kleding te bedrukken.

Ontwerp jouw T-shirt en laat zien wie je bent!

Als sociale werkplaats vervullen we niet alleen een ambachtelijke rol, maar dragen we ook bij aan een waardevol maatschappelijk doel. Onze impact reikt verder dan de werkplaats zelf, en we streven naar een inclusieve sfeer waar diversiteit en individuele groei centraal staan. Ontdek onze werkplaats BRAVOER, waar creativiteit, vakmanschap en sociale betrokkenheid samenkomen in prachtige creaties!

Wil jij ook T-shirts zelf bedrukken?

Wil jij deelnemen aan BRAVOER? Bezig zijn met het creëren en bedrukken van T-shirts/kleding ? Dat kan! Meld je dan nu aan als deelnemer!

Wilt u iemand inschrijven?

Heeft u al contact met ons gehad? Dan ontvangen wij graag uw aanmelding voor uw cliënt.

Een mooi maatwerk design t-shirt bedrukken?

Onze deelnemers maken graag bijzondere ontwerpen en bedrukken deze voor particulieren of bedrijven. Daarmee draagt u naast een tof product bij aan een mooie maatschappelijk doel en lokaal gemaakt voor u in Breda. U kunt o.a. denken aan:

  • Maatwerk T-shirts bedrukken
  • Maatwerk kleding bedrukken
  • Maatwerk truien bedrukken

Heeft u een mooie opdracht voor ons?
Mail ons naar sociaaldesign@de-moerbei.com of bel naar 076-5324313.

Onze producten worden onder professionele begeleiding gemaakt door onze deelnemers in onze sociale werkplaats. Hierdoor leveren wij mooie maatwerk houtprojecten maar tegen gunstige prijzen. Onze producten zijn handgemaakt en kunnen daardoor kleine afwijkingen/imperfecties bevatten. Onze deelnemers stoppen hun aandacht in uw project en werken er in alle rust aan om het tot een mooi resultaat te brengen.

Bezoek brengen aan SPIJKER?

Wil je eens kijken hoe het er aan toe gaat in onze houtwerkplaats? Om bijvoorbeeld te kijken of het mogelijk iets voor jou is? Of dat je een mooie opdracht hebt die wij voor jou kunnen maken? Dat is natuurlijk mogelijk! We zouden het fijn vinden als je daar even contact met ons opneemt.

Openingstijden BRAVOER:

  • Ma: Gesloten
  • Di: 08:30-12:30
  • Wo: Gesloten
  • Do: 08:30-12:30
  • Vrijdag: Gesloten
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

BRAVOER (De Moerbei)

Aardenhoek 4
4817-NE Breda

T: 076-5324313
E: contact@de-moerbei.com

Over De Moerbei / BRAVOER

BRAVOER is onderdeel van De Moerbei. De Moerbei valt onder Stichting Villa Boerebont. De Moerbei is een hulporganisatie voor jongeren en volwassen en biedt dagbesteding & activering aan wie die het nodig heeft. Onder professionele begeleiding nemen onze deelnemers deel aan mooie projecten, werken ze aan hun vaardigheden en helpen wij ze stap voor stap hun persoonlijke doelen te behalen. Wij zetten de deelnemers weer in hun kracht door structuur te bieden, te zorgen voor zingeving en het uitbreiden van sociaal contact.