NOOT – Muziek

Onze muzikale werkplaats “NOOT” is onderdeel van De Moerbei als dagbesteding werkplaats. Ons muzikale project waar deelnemers onder begeleiding van een muziekdocent en enthousiaste begeleiders deel kunnen nemen aan diverse leuke projecten. Van gitaarmuziek tot beats produceren, we beperken ons niet tot denken in hokjes. Er is professionele apparatuur beschikbaar en er is veel mogelijk. We zijn vooral benieuwd naar jouw ideeën!

Als sociale werkplaats vervullen we niet alleen een muzikale rol, maar dragen we ook bij aan een waardevol maatschappelijk doel. Onze impact reikt verder dan de werkplaats zelf, en we streven naar een inclusieve sfeer waar diversiteit en individuele groei centraal staan. Ontdek onze muzikale werkplaats, waar muzikaliteit, creativiteit en sociale betrokkenheid samenkomen in prachtige creaties!

Wil jij ook muziek maken?

Wil jij deelnemen aan NOOT? Bezig zijn met muziek en lekker jammen? Dat kan! Meld je dan nu aan als deelnemer!

Wilt u iemand inschrijven?

Heeft u al contact met ons gehad? Dan ontvangen wij graag uw aanmelding voor uw cliënt.

Bezoek brengen aan NOOT?

Wil je eens kijken hoe het er aan toe gaat in muzikale werkplaats? Om bijvoorbeeld te kijken of het mogelijk iets voor jou is? Dat is natuurlijk mogelijk! We zouden het fijn vinden als je daar even contact met ons opneemt.

Openingstijden NOOT:

  • Ma: 13:00-17:00
  • Di: Gesloten
  • Wo: Gesloten
  • Do: 13:00-17:00
  • Vrijdag: Gesloten
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

NOOT (Sound Dog)

Oude Baan 8
4825 BL Breda

T: 076-5324313
E: contact@de-moerbei.com

Over De Moerbei / NOOT

NOOT is onderdeel van De Moerbei. De Moerbei valt onder Stichting Villa Boerebont. De Moerbei is een hulporganisatie voor jongeren en volwassen en biedt dagbesteding & activering aan wie die het nodig heeft. Onder professionele begeleiding nemen onze deelnemers deel aan mooie projecten, werken ze aan hun vaardigheden en helpen wij ze stap voor stap hun persoonlijke doelen te behalen. Wij zetten de deelnemers weer in hun kracht door structuur te bieden, te zorgen voor zingeving en het uitbreiden van sociaal contact.