SPORT – Sport & Spel

Onze werkplaats “SPORT” is onderdeel van De Moerbei als dagbesteding werkplaats. Wekelijks bieden we diverse sportactiviteiten aan waarbij we vooral ook de variatie opzoeken. Van kickboksen tot wandklimmen, maar ook gewoon een potje voetballen. We bezoeken diverse locaties in Breda en staan ook open voor initiatieven vanuit de deelnemers. We zijn van mening dat sporten bijdraagt aan een gezonde en actieve levensstijl. Ook zijn de leuke sociale contacten van een teamactiviteit belangrijk voor veel mensen.

Als sociale werkplaats vervullen we niet alleen een ambachtelijke rol, maar dragen we ook bij aan een waardevol maatschappelijk doel. Onze impact reikt verder dan de werkplaats zelf, en we streven naar een inclusieve sfeer waar diversiteit en individuele groei centraal staan. Ontdek onze werkplaats ‘SPORT’, waar sportiviteit en sociale betrokkenheid samenkomen.

Wil jij ook sporten?

Wil jij deelnemen aan SPORT? Bezig zijn met sport en spel? Dat kan! Meld je dan nu aan als deelnemer!

Wilt u iemand inschrijven?

Heeft u al contact met ons gehad? Dan ontvangen wij graag uw aanmelding voor uw cliënt.

Bezoek brengen aan SPORT?

Wil je eens kijken hoe het er aan toe gaat bij onze sportactiviteiten? Om bijvoorbeeld te kijken of het mogelijk iets voor jou is? Dat is natuurlijk mogelijk! We zouden het fijn vinden als je daar even contact met ons opneemt. De locaties kunnen i.v.m. verschillende sporten wisselen.

Openingstijden SPORT:

  • Ma: Gesloten
  • Di: Gesloten
  • Wo: 08:30-12:30
  • Do: Gesloten
  • Vrijdag: Gesloten
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

SPORT (De Moerbei)

Aardenhoek 4
4817-NE Breda

De specifieke sportlocaties kunnen verschillen, afhankelijk van de sport.
Bovengenoemd adres is niét de sportlocatie.

T: 076-5324313
E: contact@de-moerbei.com

Over De Moerbei / SPORT

SPORT is onderdeel van De Moerbei. De Moerbei valt onder Stichting Villa Boerebont. De Moerbei is een hulporganisatie voor jongeren en volwassen en biedt dagbesteding & activering aan wie die het nodig heeft. Onder professionele begeleiding nemen onze deelnemers deel aan mooie projecten, werken ze aan hun vaardigheden en helpen wij ze stap voor stap hun persoonlijke doelen te behalen. Wij zetten de deelnemers weer in hun kracht door structuur te bieden, te zorgen voor zingeving en het uitbreiden van sociaal contact.