SPIJKER – Houtwerkplaats

Onze houtwerkplaats “SPIJKER” is onderdeel van De Moerbei als dagbesteding werkplaats. Wij zijn dynamische houtwerkplaats waar deelnemers onder professionele begeleiding aan houtprojecten werken. In een veilige omgeving werken onze enthousiaste deelnemers aan mooie houtprojecten en ontwikkelen ze vaardigheden van het houtbewerken, sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en zingeving. Stap voor stap begeleiden wij onze deelnemers in hun eigen proces, terwijl ze werken aan mooie houtprojecten.

Van maatwerk houten meubels, kinderkeukentjes, tafels, kinderspeelgoed tot vogelhuisjes: wij creëren mooi maatwerk met een mooi maatschappelijk doel.

Als sociale werkplaats vervullen we niet alleen een ambachtelijke rol, maar dragen we ook bij aan een waardevol maatschappelijk doel. Onze impact reikt verder dan de werkplaats zelf, en we streven naar een inclusieve sfeer waar diversiteit en individuele groei centraal staan. Ontdek onze houtwerkplaats, waar vakmanschap en sociale betrokkenheid samenkomen in prachtige creaties!

Wil jij ook met hout werken?

Wil jij deelnemen aan SPIJKER? Bezig zijn met hout en mooie projecten maken? Dat kan! Meld je dan nu aan als deelnemer!

Wilt u iemand inschrijven?

Heeft u al contact met ons gehad? Dan ontvangen wij graag uw aanmelding voor uw cliënt.

Een mooi maatwerk houtproject bestellen?

Onze deelnemers maken graag bijzondere maatwerk houtprojecten voor particulieren of bedrijven. Daarmee draagt u naast een tof product bij aan een mooie maatschappelijk doel en lokaal gemaakt voor u in Breda. U kunt o.a. denken aan:

Heeft u een mooie opdracht voor ons?
Mail ons naar sociaaldesign@de-moerbei.com of bel naar 076-5324313.

Onze producten worden onder professionele begeleiding gemaakt door onze deelnemers in onze sociale werkplaats. Hierdoor leveren wij mooie maatwerk houtprojecten maar tegen gunstige prijzen. Onze producten zijn handgemaakt en kunnen daardoor kleine afwijkingen/imperfecties bevatten. Onze deelnemers stoppen hun aandacht in uw project en werken er in alle rust aan om het tot een mooi resultaat te brengen.

Bezoek brengen aan SPIJKER?

Wil je eens kijken hoe het er aan toe gaat in onze houtwerkplaats? Om bijvoorbeeld te kijken of het mogelijk iets voor jou is? Of dat je een mooie opdracht hebt die wij voor jou kunnen maken? Dat is natuurlijk mogelijk! We zouden het fijn vinden als je daar even contact met ons opneemt.

Openingstijden SPIJKER:

  • Ma: 08:30-12:30 | 13:00-17:00
  • Di: 08:30-12:30 | 13:00-17:00
  • Wo: 08:30-12:30 | 13:00-17:00
  • Do: 08:30-12:30 | 13:00-17:00
  • Vrijdag: Gesloten
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

SPIJKER (De Moerbei)

Aardenhoek 4
4817-NE Breda

T: 076-5324313
E: contact@de-moerbei.com

Over De Moerbei / SPIJKER

SPIJKER is onderdeel van De Moerbei. De Moerbei valt onder Stichting Villa Boerebont. De Moerbei is een hulporganisatie voor jongeren en volwassen en biedt dagbesteding & activering aan wie die het nodig heeft. Onder professionele begeleiding nemen onze deelnemers deel aan mooie projecten, werken ze aan hun vaardigheden en helpen wij ze stap voor stap hun persoonlijke doelen te behalen. Wij zetten de deelnemers weer in hun kracht door structuur te bieden, te zorgen voor zingeving en het uitbreiden van sociaal contact.